Bedrukking Mogelijkheden voor een USB Stick

Bedrukking Mogelijkheden voor een USB Stick

Veel van onze producten kunnen bijna geheel worden gepersonaliseerd via bedrukking met een logo of andere uiting. Wij maken hiervoor gebruik van personalisatietechnieken waarmee wij een levenslange garantie kunnen waarborgen.

De volgende bedrukkingsmogelijkheden biedt GoekopeUSBsticks.nl aan:

  1. USBstickers
  2. Full colour print voor USB sticks
  3. Lasergravure

1 – Bedrukking met doming stickers voor USB sticks

Met doming USBstickers geeft u elk relatiegeschenk een persoonlijk karakter. Ook zijn ze uitermate geschikt om producten te voorzien van een logo of merknaam.

Zo worden domingstickers op grote schaal toegepast in de auto- en computerbranche en door fabrikanten van huishoudelijke apparatuur.

De voordelen van domingstickers zijn:

  1. Optimale exposure van logo of merk
  2. Weer-, wind- en UV bestendig
  3. Gegarandeerd krasvast
  4. Makkelijk te bevestigen

De doming USB stickers van GoedkopeUSBstick.nl zijn beschikbaar in vrijwel alle vormen en maten. Uw order wordt geproduceerd in slechts 5 werkdagen. U kunt onze domingstickers al bestellen vanaf 25 stuks.

2 – Full colour bedrukking voor USB sticks

Een bedrijfslogo of verenigingslogo maakt veelal de meeste indruk als deze in full colour geprint is. Dor onze digitale printtechniek kunnen wij een logo in elke kleur afdrukken. U betaald dan niets extra. Het is zelfs mogelijk foto’s te printen. Wij voorzien elke print van een krasvaste acryllaag. waardoor deze nog meer opvalt en zelfs na veelvuldig gebruik van de stick perfect zichtbaar blijft.

3 – Lasergravure

Er zijn veel redenen om te kiezen  voor een lasergravure. Het is een mooie manier om een logo of tekst op een USB stick aan te brengen, de gravures zijn onuitwisbaar en het is bovendien de meest voordelige personalisatiemethode.

Onze nauwkeurige lasergraveermachines geven een logo of tekst altijd perfect weer.

DTP (desktop publishing) afdeling

Binnen GoedkopeUSBstick.nl beschikken wij over een eigen DTP (desk top publishing) afdeling. Het aanleveren van het materiaal kan op diverse manieren, via e-mail of per post. Het bestand kan direct gemaild worden naar onze DTP-afdeling: info@101promotions.nl

Het logo kan ook opgeslagen worden op diskette of cd-rom.